Oceněno Doporučujeme EVOLUCE Rulandské šedé 2018 výběr z cibéb botrytický sběr sladké 0,375 l v dárkovém tubusuEVOLUCE Rulandské šedé 2018 výběr z cibéb botrytický sběr sladké 0,375 l v dárkovém tubusu

EVOLUCE Rulandské šedé 2018 výběr z cibéb botrytický sběr sladké 0,375 l v dárkovém tubusu

Objem
0.375
l
Kód produktu
E18173T
Stav skladu
skladem
Klenot ročníku 2018 ("přírodní slámovka") s cukernatostí hroznů na vinohradě neuvěřitelných 44°ČNM.

Klenot unikátního ročníku 2018 v dárkovém tubusu. Ideální jako dárek pro milovníky vína.


Rulandské šedé ze sluncem zalité viniční trati „U cihelny“ nám dalo mimořádně vyzrálé hrozny. Díky vysokému podílu ušlechtilé formy Botrytis cinerea byla vyzrálost hroznů 44°ČNM. Víno má sytě zlatavou barvu. Ve vůni vína najdeme tóny čerstvě rozkrojené hrušky, rozinek a medu. V chuti je dokonale harmonické sametové a příjemně plné. Víno je ideální podávat při oslavě výjimečných událostí.


Ocenění: Terravino Izrael 2019 - Stříbrná medaile, Valtické vinné trhy 2019 - Zlatá medaile, Grand prix vinex 2019 - Velká zlatá medaile, Valtické vinné trhy 2020 - Velká zlatá medaile, Zlatá medaile - Enoexpo Polsko 2020, Zlatá medaile - CM Štrasburg 2020, Lednické vinné trhy 2020 - Velká zlatá medaile, FESTWINE 2020 - Zlatá medaile, Grand prix vinex 2020 - Velká zlatá medaile, Král vín 2020 - Velká zlatá medaile, Galerie Rulandských vín 2021 - Velká zlatá medaile, NSV Mikulovská - Zlatá medaile, Vinař roku 2021 - Zlatá medaile, Salon vín ČR 2022 - Zlatá medaile/vítěz kategorie, Cool Climate Wine Awards 2022 - Zlatá medaile/ CHAMPION, Decanter World Wine Awards 2022 - Stříbrná medaile, AWC Vienna 2022 - Zlatá medaile

649 Kč
- +
Řada
EVOLUCE
Barva
bílé
Odrůda
Rulanské šedé
Ročník
2018
Jakostní stupeň
výběr z cibéb
Obsah cukru
sladké
Zbytkový cukr
267.3 g/l
Kyseliny
9.4 g/l
Oblast
Morava
Podoblast
Mikulovská
Obec
Valtice
Trať
U cihelny
Alkohol
10,5%
Obsahuje
oxid siřičitý
Víno určené k archivaci
Dezerty
Odhadovaná doba nazrávání 5-7 roky od lahvování
Výrazné aroma
Sladké víno
Doporučená teplota při podávání 8-10 °C
Doporučujeme vyzkoušet