Lednické podzimní slavnosti ANNOVINO

Letošním 1. ročníkem jsme do kulturního kalendáře našeho vinařství a obce Lednice přidali novou pěknou podzimní společenskou akci.

Nádherné slunečné počasí, soutěžní výstava podzimních aranžmá dětí a ochutnávka Mladého vína ročníku 2019 přilákala v sobotu 12. října 2019 velké množství místních obyvatel i návštěvníků Lednice do areálu vinařství ANNOVINO.

Jednotlivá aranžmá na téma: „Svět kolem nás“ byla vystavena pro hlasování v exteriéru vinařství a všichni návštěvníci sobotní akce měli možnost podílet se na hlasování a rozhodnout tak o vítězi 1. ročníku soutěže.

Všichni návštěvníci, kteří v tento den zavítali do Vinařství Lednice Annovino, mohli také obdivovat profesionální aranžmá studentů Zahradnické fakulty MENDELU oboru Floristická tvorba, jež byla výzdobou Nové degustovny a studentů Střední vinařské školy ve Valticích, která oživila prostory Vinotéky.

Dospělí měli možnost zúčastnit se komentované prohlídky vinařství a ochutnat vína a speciality – Medové, Burčák, Svařák a jiné z nabídky vinařství Annovino. Celou akci doprovázela hudební skupina Šarže 54 a byl připraven doprovodný program pro celou rodinu.

Těšíme se na další ročník společného podzimního tvoření v roce 2020.

Chci sdílet tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »