První zlatá medaile za ročník 2021!

Závěr minulého týdne nám udělal hned dvě radosti – na Lednici se snesl první sníh a k tomu jsme dostali první zlatou medaili za víno z letošní sklizně!

První vína z letošního ročníku dokazují svoji kvalitu, i když byla vyrobena jako svěží a mladá vína. V soutěži pořádané Cechem českých vinařů O pohár Karla IV. 2021 jsme získali zlatou medaili pro naše první víno z ročníku 2021 Müller Thurgau & Chardonnay. Už jste ho ochutnali?

Je hravé svěží šťavnaté a překypuje ovocnými tóny – od broskví až po citrusy a tropické ovoce. Plnou a harmonickou chuť podporuje typická moravská kyselinka.

Toto moravské zemské víno získalo úctyhodných 87,33 bodů. Do soutěže O pohár Karla IV. 2021 jsme přihlásili také PIWI odrůdy ročníku 2020 (nové odrůdy z moravských vinohradů). Všechny získaly zlaté a stříbrné medaile (Hibernal se Savilonem zlato, Erilon a Souvignier gris stříbro).

Nakupte si tato nebo další oceněná vína na našem e-shopu a udělejte si radost před Vánoci. Nebo je vyberete jako vánoční dárek pro své blízké?

Chci sdílet tento článek
Translate »