10. 9. — Lednické VINOBRANÍ & DÝŇOBRANÍ & GULÁŠFEST

Akce „3 v 1“ slibuje zážitek a zábavu pro celou rodinu v prostředí rodinného vinařství. Slavnost sklizně révy vinné tradičně zahájíme předáním hroznu úrody. Opět bude připraveno zábavné “Dýňobraní” pro naše malé návštěvníky.
Těšit se můžete na vystoupení hudebních skupin Šarže 54, LA BANDE a KABÁT revival.

„Gulášmistři“ budou v areálu vinařství vařit své guláše dle vlastních chutí a dovedností od brzkého rána. Hlavní soutěž Gulášfest začíná pro návštěvníky výdejem gulášů ve 12 hodin. S akcí bude spojeno také Dýňobraní, proto budeme rádi za přípravu dýňových specialit – toto je pouze dobrovolné, dle uvážení každého přihlášeného týmu.

Stále máte možnost přihlásit se na email pekajova@annovino.cz. Stačí napsat název družstva a název guláše nejpozději do 31. 8. 2022. Podmínkou účasti je, zajistit si vlastní kotel pro družstvo, všechny ingredience na vaření guláše a dřevo. Organizátor zajistí vše ostatní pro vlastní podávání gulášů. Pravidla soutěže a bližší informace vám budou zaslány emailem na základě vaší přihlášky.

Soutěž je koncipována jako otevřená – zúčastnit se tedy mohou amatérské, poloprofesionální i profesionální týmy odkudkoliv. Každý z diváků se automaticky stává součástí veřejné poroty a bude se tak moci aktivně podílet na volbě vítěze gulášového klání.
Pestrá škála gulášů bude doplněna čerstvými pochoutkami z grilu, pivem, řemeslnou zmrzlinou, moravským vínem, kávovými nápoji atp. Program se ještě postupně dotváří, proto vás budeme průběžně informovat na www.facebook.com/annovino.lednice

Přijměte naše pozvání a přijďte si s námi užít podzimní den.

KABÁT Revival na Annovino Festu
Pozvánka na Lednické vinobraní od našeho hlavního enologa Honzy Koubka
Chci sdílet tento článek
Translate »