Čerstvý moravský BURČÁK! — Návod k použití uvnitř.

Do všech vinoték ANNOVINO na severu (Dům Vína Jablonec, OC Forum Liberec, Olympia Mladá Boleslav) jsme už z Lednice dovezli čerstvý moravský BURČÁK. Tentokrát je to oblíbená novošlechtěná odrůda SOLARIS.

Burčák máte u nás vždy čerstvý a ideálně vychlazený.

Návod k použití:

  1. Burčák kupujte vždy jen správně vychlazený ze speciálního Burčákomatu ve vinotékách Annovino. Díky chladícím Burčákomatům vám ho můžeme dodat čerstvě zakvašený a bez zbytečného síření.
  2. Burčák u nás zakoupíte ve stádiu čerstvě zakvašeného moštu s vysokým obsahem přírodního cukru a nízkým obsahem alkoholu.
  3. Burčák je živý nápoj, ve kterém probíhá kvasný proces. Během něj se uvolňuje oxid uhličitý. Skladujte ho proto s pootevřeným víčkem. Při přepravě vzduch pravidelně upouštějte.
  4. Necháte-li burčák v teple, kvasný proces se urychlí. Opravdoví fajnšmekři si nechají Burčák rozkvasit při pokojové teplotě, čímž se sníží obsah cukrů a zvýší obsah alkoholu.
  5. V chladničce vám náš burčák vydrží dobře pitelný kolem dvou týdnů. I v chladu probíhá kvasný proces, jen je zpomalený.

Chci sdílet tento článek
Translate »