zahřejte SE Medově

Vinaři z lednického ANNOVINA mají bezpečnou zbraň proti zimě. Jejich úspěšná značka HONEY’S skvěle chutná i horké.

Usaďte se s ním ke krbu, nebo se s ním zakutejte pod deku nebo do duchen. Bude skvělým společníkem do sychravých dnů i, večerů a nikdy vás nezklame. Můžete ho střídat do slova a do písmene podle chuti – jako Medovou hrušku, meruňku, malinu nebo černý rybíz.

 

Někdo to rád horké … aneb Někdo to rád zkrátka Medově

Potřebujete láhev libovolné příchuti HONEY´S (= Medové), a pár běžných ingrediencí. HONEY´S nikdy nevařte, jen zahřejte na 70–80 °C, abyste nepřišli o cenné aromatické látky.

Do Medového vždycky přidáme skořici, která dodá další aromatický tón a skvěle prohřívá. Toužíte-li po hodně výrazném nápoji, dodejte mu kyselinu čerstvou šťávoucitronu nebo grepu. Nápoj si pak klidně doslaďte medem nebo cukrem.

 

 

Tajné tipy a ingredience

Do horké Medové hrušky přidejte kromě skořice a čerstvé citronové šťávy také 1 hřebíček. Sklenici ozdobte kolečkem banánu. Horké nápoje z hrušky jsou obecně nejjemnější a nejdelikátnější ze všech HONEY´S.

Do horké Medové meruňky přidejte kromě skořice a citronové šťávy špetku muškátového květu nebo oříšku. K dozdobení velmi aromatického nápoje opět skvěle poslouží banán.

Do horké Medové maliny nemusíte přidat šťávu s citronů a také skořice spíše méně, aby byl nápoj lahodnější a jemnější. Pro kořenitější chuť sáhněte po hřebíčku nebo muškátovém ořechu. Ve sklenici doplňte lyofilizovanými malinami, nebo směsí lesního ovoce.

Do horkého Medového černého rybízu přidejte čerstvou grapefruitovou šťávu, skořici a muškátový ořech, nebo badyán.

Horké Lednické Višňové sice není medové, ale je úžasné. Zkuste ho s čerstvou grapefruitovou šťávou, skořicí a špetkou badyánu či muškátového oříšku. Sklenku ozdobte kandovanou višní se stopkou.